Home / Tag Archives: анализа

Tag Archives: анализа

Feed Subscription

Реализирани обуките од проектот „Граѓанско учество за локална демократија“

Реализирани обуките од проектот „Граѓанско учество за локална демократија“

Во рамките на проектот Граѓанско учество за локална демократија на 27 и 28 јуни 2016 година во Струмицa (хотел Eсперанто) се одржаа две еднодневни обуки на тема „Стратешко планирање и ситуациски анализи” и “Методи на акциско планирање”.

Read More »
Scroll To Top