Home / Tag Archives: апел

Tag Archives: апел

Feed Subscription

Здружението „Контекст“ со нова е-збирка на тема #Поплава

Здружението „Контекст“ со нова е-збирка на тема #Поплава

Здружението за развој на култура и заштита на културно наследство „Контекст – Струмица“, преку глобалното движење „100 Илјади поети за промена“ Македонија во соработка со Scuola di poesia – Школа за поезија – Делегација Македонија, ги повика сите поети од Македонија и пошироко да споделат своја поезија на тема „#ПОПЛАВА“.

Read More »

ПЛАНЕТУМ: Уште една граѓанска акција за уредување на станбените површини

ПЛАНЕТУМ: Уште една граѓанска акција за уредување на станбените површини

Еколошкото друштво Планетум во својата нова акција ја уредуваше површината пред станбената зграда на улица „Братство Единство“, број 40. Откако местото беше исчистено и обработено, беа засадени цвеќиња, поставени маса и клупи за седење и се бојадисуваа палети и гуми ...

Read More »
Scroll To Top