Home / Tag Archives: близнаци

Tag Archives: близнаци

Feed Subscription

ГАЛЕРИЈА: Нов тренд со Бијонсе и нејзините близнаците на интернет

ГАЛЕРИЈА: Нов тренд со Бијонсе и нејзините близнаците на интернет

Родителите на големо и весело почнаа да споделуваат,би се можело да се каже и вирално верзија од композицијата на фотографијата на Бијонсе каде таа најпрво се појави во периодот додека беше бремена, а потоа и со нејзината принова.

Read More »

Целосно непознати (?!)

Целосно непознати (?!)

Животот си тече по својот монотон пат кога одеднаш се случува нешто сосема неочекувано - средба со самиот себе (?!)

Read More »
Scroll To Top