Home / Tag Archives: бренд

Tag Archives: бренд

Feed Subscription

Пет скриени состојки на доброто лидерство

Пет скриени состојки на доброто лидерство

Еден одличен пријател дојде со интересен концепт - фактори кои ги опишуваат најдобрите вработени. Иако стануваше збор конкретно за музичари, идејата се покажа универзална во однос на секоја друга бранша.

Read More »

10 работи кои треба да ги знаете за Marketing Kingdom (Скопје)

10 работи кои треба да ги знаете за Marketing Kingdom (Скопје)

На само неколку дена пред Marketing KingdomSkopje, кој се одржува на 30 септември во хотелот „Александар Палас“ во Скопје, сакаме да споделиме со вас некои интересни факти за најочекуваниот маркетинг-настан во Македонија оваа година.

Read More »
Scroll To Top