Home / Tag Archives: вклученост

Tag Archives: вклученост

Feed Subscription

ИНФО: Вклучени сите, вклученост за сите!

ИНФО: Вклучени сите, вклученост за сите!

Цивика мобилитас организира регионален форум за источниот и југоисточниот регион на Македонија, кој ќе се одржи на 7 октомври 2016 година, петок во Мултимедијалниот центар канал 77, во Штип.

Read More »
Scroll To Top