Home / Tag Archives: вредност

Tag Archives: вредност

Feed Subscription

Или си човек или не си!

Или си човек или не си!

„Ако при секоја пријателска услуга помислуваш на благодарност, тогаш не си подарил добрина, туку си продал.“ - Достоевски

Read More »

Блумберг: Сопственикот на Amazon е вториот најбогат човек во светот

Блумберг: Сопственикот на Amazon е вториот најбогат човек во светот

Основачот и директор на компанијата за онлајн трговија Amazon Џеф Безос се издигна на второто место во рејтингот на најбогатите луѓе во светот на местото на американскиот финансиер Ворен Бафет.

Read More »

Со кого се идентификуваме?

Со кого се идентификуваме?

Уште како деца сите сме имале свои идоли, дали од книгите што сме ги читале, филмовите што сме ги гледале и сме се поистоветвале со некоја личност.

Read More »

Маркетинг историја: Како беше создадена традицијата за венчален прстен

Маркетинг историја: Како беше создадена традицијата за венчален прстен

Кога одлучив да и предложам брак на жената, која сега е моја сопруга, размислував многу кога и како да го направам тоа. Единственото за кое немав двоумење беше со што да го направам – без сомнение со венчален прстен. Еден ...

Read More »
Scroll To Top