Home / Tag Archives: гостување

Tag Archives: гостување

Feed Subscription

Перформанси на Рајан Галер (USA) и Ребека Ларкин (UK) во Струмица

Перформанси на Рајан Галер (USA) и Ребека Ларкин (UK) во Струмица

Здружението за развој на култура и заштита на културно наследство „Контекст - Струмица“ ќе биде домаќин на неколку перформативни сценски настапи на Рајан Галер (USA) и Ребека Ларкин (UK) во Македонија - Скопје, Струмица и Гевгелија.

Read More »

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Денес Шопеновата асоцијација во Куала Лумпур, Малезија на огромно задоволство беше домаќин на м-р Даница Стојанова, еден од најреномираните професори за пијано и камерна музика во Македонија.

Read More »

Горан и Ленче Кукиќ ја оставија публиката на “Nikad nije kasno” без здив

Горан и Ленче Кукиќ ја оставија публиката на “Nikad nije kasno” без здив

Иван од „Легенди“ се поклони пред нив - не знае кој пее подобро од оваа семејна и пејачка двојка! Најважно од се е тоа што ја користат секоја прилика да ја изразат својата љубов еден за друг!

Read More »

Дениса Дуран: Струмица…

Дениса Дуран: Струмица…

Ми се допаѓа небото тука: Струмица го има најубавото небо во целата земја, со ѕвезди кои излегуваат во ноќта и ни овозможуваат да уживаме во нивниот тивок собир.

Read More »
Scroll To Top