Home / Tag Archives: граѓанин

Tag Archives: граѓанин

Feed Subscription

ИНФО: Промоција на Социјална карта на општина Струмица

ИНФО: Промоција на Социјална карта на општина Струмица

Општина Струмица, во соработка со Центарот на заедницата на општина Струмица (ЦЗ Струмица), на 27 септември 2016 год. (вторник) со почеток во 13:30 ч. во салата на Советот на општина Струмица во Дом на АРМ – Струмица...

Read More »

Се одржа трибината I, citizen…

Се одржа трибината I, citizen…

Денес во организација на Фондацијата „Борис Трајковски“ се реализираше завршната активност од проектот поддржан од страна на програмата „Млади во акција“, трибината: I, citizen...

Read More »
Scroll To Top