Home / Tag Archives: граѓански

Tag Archives: граѓански

Feed Subscription

Промоција на Брошура за грантирани проекти од Општина Струмица за 2015 година

Промоција на Брошура за грантирани проекти од Општина Струмица за 2015 година

Центарот на заедницата на општина Струмица изработи двојазична брошура (македонски и англиски јазик) за активностите на граѓанскиот сектор во периодот јуни-декември 2015 година.

Read More »
Scroll To Top