Home / Tag Archives: Г1

Tag Archives: Г1

Feed Subscription

Промоција на Брошура за грантирани проекти од Општина Струмица за 2015 година

Промоција на Брошура за грантирани проекти од Општина Струмица за 2015 година

Центарот на заедницата на општина Струмица изработи двојазична брошура (македонски и англиски јазик) за активностите на граѓанскиот сектор во периодот јуни-декември 2015 година.

Read More »

Меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници

Меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници

„КУЛТ-ТРАНЗЕН“ ве поканува на меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници која ќе се одржи на ден 30.09.2016, Петок, во 20.00ч во галеријата на Завод и Музеј Струмица.

Read More »

Одржана втората креативна работилница „Нови идеи за нови струмички сувенири““

Одржана втората креативна работилница „Нови идеи за нови струмички сувенири““

Во петокот, 30. 10. 2015 година, во просториите на Домот на АРМ, здружението „Евро – визија“ со почеток во 14:00 часот ја реализира креативната работилница „Нови идеи за нови струмички сувенири“...

Read More »

АНКЕТА: Запознај ја европската унија – делувај Европски

АНКЕТА: Запознај ја европската унија – делувај Европски

Здружението „НОВУС“ во рамките на G1 програма за поддршка на локалниот економски развој на општина Струмица, го реализира проектот „Запознај ја европската унија – делувај Европски“, кој што е целосно поддржан и финансиран од општина Струмица.

Read More »
Scroll To Top