Home / Tag Archives: Даница Стојанова

Tag Archives: Даница Стојанова

Feed Subscription

Промоција на книга за Шопен од Даница Стојанова

Промоција на книга за Шопен од Даница Стојанова

На 9 март, во клубот на Младинскиот културен центар со почеток во 19,30 часот, ќе се одржи промоција на книгата „Фредерик Шопен поетот на музиката“, чиј автор е македонската уметница, пијанистката Даница Стојанова.

Read More »

ИНТЕРВЈУ: „Секоја успешна работа и труд го покачуваат хормонот на среќата“ – М-р Даница Стојанова

ИНТЕРВЈУ: „Секоја успешна работа и труд го покачуваат хормонот на среќата“ – М-р Даница Стојанова

На огромно задоволство имаме можност да поразговараме со м-р Даница Стојанова за нејзината книга која наскоро ќе биде и официјално промовирана „Фредерик Шопен – Поетот на музиката“.

Read More »

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Денес Шопеновата асоцијација во Куала Лумпур, Малезија на огромно задоволство беше домаќин на м-р Даница Стојанова, еден од најреномираните професори за пијано и камерна музика во Македонија.

Read More »
Scroll To Top