Home / Tag Archives: дете

Tag Archives: дете

Feed Subscription

Како да го збогатиме речникот на детето

Како да го збогатиме речникот на детето

Уште од 6-тиот месец детето ги изговара првите слогови, постепено ги претвора во зборови и се обидува да изразува емоции, чувства и на рамноправен начин "да се вклучува" во разговорите на возрасните и да комуницира со светот.

Read More »

Зошто некои деца не сакаат да јадат се?

Зошто некои деца не сакаат да јадат се?

Детето се храни со прилично ограничен спектар производи, одбива да проба што и да е ново, сите обиди некако да се прошири неговата исхрана или да ставите нешто корисно...

Read More »
Scroll To Top