Home / Tag Archives: деца

Tag Archives: деца

Feed Subscription

Морничава реклама потсетува за опасната страна на социјалните мрежи

Морничава реклама потсетува за опасната страна на социјалните мрежи

Рекламната агенција Y & R Мексико ја создаде оваа незаборавна видео реклама со која успеа да го привлече меѓународното внимание кон проблем кој влијае на сите засегнати страни во светот.

Read More »

Зимско капење во Русија

Зимско капење во Русија

Членови на клубот на зимски пливачи истураат кофи со студена вода над нивните ќерки, 7-годишната Лиза Броверман и 2-годишната Алиса Смагина ...

Read More »

Промовирана „Боенка“ од ЕД „Планетум“

Промовирана „Боенка“ од ЕД „Планетум“

ЕД Планетум, денес, четврток 03.11.2016 година ја промовираше едукативната боенката „Загрозени светски видови на животни од климатските промени“ во Детската градинка Клон 1, што се наоѓа кај Стариот театар.

Read More »

Речиси половина деца во земјите во развој живеат во екстремна сиромаштија

Речиси половина деца во земјите во развој живеат во екстремна сиромаштија

Речиси половина од децата во земјите во развој живеат во состојба на сиромаштија, загрозувајќи си го животот, покажува последното истражување на УНИЦЕФ и Светската банка, што беше објавено денеска.

Read More »
Scroll To Top