Home / Tag Archives: дизајн

Tag Archives: дизајн

Feed Subscription

Супер “Мекларен” со 720 коњски сили

Супер “Мекларен” со 720 коњски сили

Британскиот производител на спортски автомобили “Мекларен” продолжува да ги подобрува автомобилите од својата суперсерија за секојдневна употреба. Во Женева своето деби направи го направи моделот 720S. Автомобилот е подобрена верзија на 650S, полесен е и со 70 коњски сили помоќен. ...

Read More »
Scroll To Top