Home / Tag Archives: дом

Tag Archives: дом

Feed Subscription

Трендови во ентериерот за 2016 година

Трендови во ентериерот за 2016 година

Без разлика дали ќе се вселувате во нов, ќе го реновирате стариот или едноставно сакате да внесете свежина и нови детали во домот ова се трендовите за 2016 година на кои треба да обрнете внимание.

Read More »

Совршена градска куќа

Совршена градска куќа

Проектот е наменет за семејство кое сака да живее во дом со светол и модерен ентериер кој ги задоволува нивните потреби.

Read More »

Градина во дневната соба

Градина во дневната соба

Ако немате време или услови за одгледување на сопствена градина, тогаш оваа иновација е совршено парче мебел за вас и вашиот дом.

Read More »
Scroll To Top