Home / Tag Archives: желба

Tag Archives: желба

Feed Subscription

Зошто жените сакаат благо?

Зошто жените сакаат благо?

Ако прашате жена за нејзината омилена храна, најверојатно ќе ви спомене нешто слатко - чоколадо, торта... А мажот - тој ќе ви наброи стек, колбаси, хот дог.

Read More »

Нема такво нешто како “премногу доцна”

Нема такво нешто како “премногу доцна”

Живееме во општество во кое возрасната дискриминација е широко распространета. Веруваме дека успехот се постигнува во раните години. Тогаш сме млади, убави и светот е под нашите нозе.

Read More »
Scroll To Top