Home / Tag Archives: заштита

Tag Archives: заштита

Feed Subscription

Морничава реклама потсетува за опасната страна на социјалните мрежи

Морничава реклама потсетува за опасната страна на социјалните мрежи

Рекламната агенција Y & R Мексико ја создаде оваа незаборавна видео реклама со која успеа да го привлече меѓународното внимание кон проблем кој влијае на сите засегнати страни во светот.

Read More »

Илузија со која го чувствувате невидливото “силно поле” околу своето тело

Илузија со која го чувствувате невидливото “силно поле” околу своето тело

Ако некогаш сте се фатиле во момент како избегнувате случајно пречка на патот, потпирајќи се само на вашиот периферен вид, честитки: сте почувствувале т.н. "Периперсонален простор".

Read More »
Scroll To Top