Home / Tag Archives: земја

Tag Archives: земја

Feed Subscription

ПРОМО: „Оваа земја“ – PAX feat Иван Раденов

ПРОМО: „Оваа земја“ – PAX feat Иван Раденов

Одличен ден за промоција на едно ново авторско дело, соработка на PAX и Иван Раденов. Песната е комплетно дело на Трајко Симоновски Таци, а денес за прв пат се промовира на социјалната мрежа YouTube.

Read More »

„Втората Земја” си има тројна ѕвезда

„Втората Земја” си има тројна ѕвезда

Астрономи од Чиле, Франција и Швајцарија докажаа дека Проксима Кентавер, најблиската ѕвезда до Сонцето со потенцијално погодна "втора Земја", всушност се врти околу двојната ѕвезда Алфа Кентавер.

Read More »
Scroll To Top