Home / Tag Archives: идеја

Tag Archives: идеја

Feed Subscription

Скршени саксии и предмети како фантастични идеи за градината и домот

Скршени саксии и предмети како фантастични идеи за градината и домот

Од неодамна се издвојува нов тренд меѓу градинарите. Тие изработуваат најразлични креативни градинарски аранжмани од најобични скршени саксии или само обични и непотребни предмети

Read More »

Гласајте за младиот иноватор Дарко Божиноски, полуфиналист на „Technology Idea“

Гласајте за младиот иноватор Дарко Божиноски, полуфиналист на „Technology Idea“

Дарко Божиноски, докторант по информатика е полуфиналист на натпреварот „Technology Idea“ (Tech-I) организиран од Американската асоцијација за развој на науката и Државниот секретаријат на САД.

Read More »

ВИДЕО: Изградил куќа за само 180 евра

ВИДЕО: Изградил куќа за само 180 евра

Човекот со име Мајкл Бак изградил куќа во селото Dedington во Англија, која го чинела само 180 евра! Ова е навистина генијална идеја и нешто за кое досега не сме навикнати да слушаме.

Read More »
Scroll To Top