Home / Tag Archives: иднина

Tag Archives: иднина

Feed Subscription

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

Еден драг пријател денеска отвори тема која мислам дека би било супер да понатаму биде разработена: „Дали нашите деца би било подобро да учат за Елон Маск или за Питу Гули и Гоце Делчев?“

Read More »

Подобро избегнувајте ги овие 7 можности за “лесна” кариера

Подобро избегнувајте ги овие 7 можности за “лесна” кариера

Откако социјалните мрежи и смартфоните го привлекоа вниманието и ја провоцираат имагинацијата на над 1 милијарда души, произлезе суштински прилив кон нови видови професии кои пред пред неколку години не постоеја.

Read More »
Scroll To Top