Home / Tag Archives: избор

Tag Archives: избор

Feed Subscription

Џек Керуак – поет на Бит генерацијата

Џек Керуак – поет на Бит генерацијата

На денешен ден, 12 март 1922 година, роден е Џек Керуак, автор на книгата „На пат“, која е еден од најпознатите американски класици и книга која ја дефинираше Бит генерацијата.

Read More »

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

Еден драг пријател денеска отвори тема која мислам дека би било супер да понатаму биде разработена: „Дали нашите деца би било подобро да учат за Елон Маск или за Питу Гули и Гоце Делчев?“

Read More »
Scroll To Top