Home / Tag Archives: издание

Tag Archives: издание

Feed Subscription

Вања Изова Велева и Сузана Мицева дел од зборникот „Литературни искри“

Вања Изова Велева и Сузана Мицева дел од зборникот „Литературни искри“

Струмичките поетеси Вања Изова Велева и Сузана Мицева се дел од годишниот алманах на меѓународниот поетски фестивал „Литературни искри“ кој годинава се одржа по четврти пат во Гостивар.

Read More »

ПРОМОЦИЈА: „Струмичко литературно соѕвездие“ – лексикографско издание

ПРОМОЦИЈА: „Струмичко литературно соѕвездие“ – лексикографско издание

На ден 10.12.2012 година (четврток) со почеток во 19,00 часот во малата сала на НУЦК „Антон Панов“ же се одржи промоција на книгата „СТРУМИЧКО ЛИТЕРАТУНО СОЅВЕЗДИЕ“ од Иван Котев и Ана Витанова Рингачева.

Read More »
Scroll To Top