Home / Tag Archives: информации

Tag Archives: информации

Feed Subscription

Креативно видео: Ризиците од социјалните мрежи и споделувањето на лични информации

Креативно видео: Ризиците од социјалните мрежи и споделувањето на лични информации

Најпопуларниот видеоблогер и комичар Џек Вејл направи оригинален социјален експеримент кој ги покажува ризиците од споделување на лични информации на социјалните мрежи. Вејл ги обиколува улиците и ги користи функциите за откривање на објави, направени од луѓе кои се во ...

Read More »
Scroll To Top