Home / Tag Archives: историја

Tag Archives: историја

Feed Subscription

ИНТЕРВЈУ: „Секоја успешна работа и труд го покачуваат хормонот на среќата“ – М-р Даница Стојанова

ИНТЕРВЈУ: „Секоја успешна работа и труд го покачуваат хормонот на среќата“ – М-р Даница Стојанова

На огромно задоволство имаме можност да поразговараме со м-р Даница Стојанова за нејзината книга која наскоро ќе биде и официјално промовирана „Фредерик Шопен – Поетот на музиката“.

Read More »

Меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници

Меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници

„КУЛТ-ТРАНЗЕН“ ве поканува на меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници која ќе се одржи на ден 30.09.2016, Петок, во 20.00ч во галеријата на Завод и Музеј Струмица.

Read More »
Scroll To Top