Home / Tag Archives: кампања

Tag Archives: кампања

Feed Subscription

Овој филм им објаснува на гледачите како се чувствуваат децата со аутизам

Овој филм им објаснува на гледачите како се чувствуваат децата со аутизам

Националната асоцијација на аутистите во Велика Британија го претстави овој нов, добро изработен филм, со кој се стреми да ги објасни на јавноста чувствата на девојка со аутизам и начинот на кој таа го перцепира светот.

Read More »

ВИДЕО: Два силни промотивни филма на Nike за жените во Русија и Турција

ВИДЕО: Два силни промотивни филма на Nike за жените во Русија и Турција

Со локално-глобалната стратегија на спортскиот бренд Nike, тие ги повикуваат жените од различни земји да бидат похрабри и да го прават она што сакаат и покрај спротивните очекувања од општествата од кои доаѓаат.

Read More »
Scroll To Top