Home / Tag Archives: книжевност

Tag Archives: книжевност

Feed Subscription

КОНТЕКСТ: Реализирана работилницата за креативно пишување во природа

КОНТЕКСТ: Реализирана работилницата за креативно пишување во природа

Здружението „Контекст - Струмица“ организираше креативна работилница за пишување во природа заедно со учениците од ООУ „Даме Груев“ Куклиш кои се под менторство на проф. Александар Јанков.

Read More »
Scroll To Top