Home / Tag Archives: компанија

Tag Archives: компанија

Feed Subscription

Louis Vuitton ја купува модната куќа “Dior”

Louis Vuitton ја купува модната куќа “Dior”

Најголемата модна компанија во светот, Луј Витон-Мое Енес - Ел Ве Ем Аш (Louis Vuitton-Moet Hennessy - LVMH) објави дека ја поедноставува структурата и ќе ја проголта целосно престижната модна куќа Диор (Dior).

Read More »

6 совети доколку патувате со авион

6 совети доколку патувате со авион

Без разлика дали ќе се патува во странство по работа или со лична цел, секогаш е драгоцено на аеродромот, пред и по летот да умеете да управувате добро со времето...

Read More »

Да успееш за 5 часа

Да успееш за 5 часа

Не е важно колку долго работиш, туку колку ефективно. Во тоа верува американскиот претприемач Стивен Аарстал, основач на компанијата "Tower".

Read More »
Scroll To Top