Home / Tag Archives: комплекс

Tag Archives: комплекс

Feed Subscription

Или си човек или не си!

Или си човек или не си!

„Ако при секоја пријателска услуга помислуваш на благодарност, тогаш не си подарил добрина, туку си продал.“ - Достоевски

Read More »
Scroll To Top