Home / Tag Archives: конференција

Tag Archives: конференција

Feed Subscription

Apple пушта 3 нови лаптопи?

Apple пушта 3 нови лаптопи?

Apple планира да претстави во почетокот на идниот месец три нови модели на лаптопи, пренесуваат медиумите, повикувајќи се на информации на Блумберг.

Read More »

ИНФО: Конференција ИКТ во агробизнис

ИНФО: Конференција ИКТ во агробизнис

Во периодот од 23ти – 24ти ноември, 2016, во хотел Александар Палас во Скопје, ќе се одржи конференција на тема ИКТ во Агробизнис, организирана од страна на МАСИТ – Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии.

Read More »
Scroll To Top