Home / Tag Archives: концерт

Tag Archives: концерт

Feed Subscription

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Маестрален концерт на Даница Стојанова во Куала Лумпур – Малезија

Денес Шопеновата асоцијација во Куала Лумпур, Малезија на огромно задоволство беше домаќин на м-р Даница Стојанова, еден од најреномираните професори за пијано и камерна музика во Македонија.

Read More »

Струмичките млади гитаристи се вратија со награди од фестивал во Србија

Струмичките млади гитаристи се вратија со награди од фестивал во Србија

Кирил Ичков и Митко Витанов ја добија првата награда на Naissus guitar festival во Ниш, Србија во својата категорија и станаа лауреати за камерна музика во основно музичко претставување (тие имаат најмногу бодови од сите категории или вкупно 98).

Read More »
Scroll To Top