Home / Tag Archives: Култ-транзен

Tag Archives: Култ-транзен

Feed Subscription

Меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници

Меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници

„КУЛТ-ТРАНЗЕН“ ве поканува на меморијална изложба и промоција на монографија на пет струмички уметници која ќе се одржи на ден 30.09.2016, Петок, во 20.00ч во галеријата на Завод и Музеј Струмица.

Read More »
Scroll To Top