Home / Tag Archives: маска

Tag Archives: маска

Feed Subscription

Карневалска група од Струмица учествуваше на карневалот во Перник

Карневалска група од Струмица учествуваше на карневалот во Перник

Убавите девојки кои беа дел од Струмичкиот карневал минатата година, како ликови кои излегле од некој научно-фантастичен филм, оваа година се претставија на интернационалниот карневал во Перник „Сурва 2016“.

Read More »

Маскирана депресија

Маскирана депресија

Да се глуми среќен, кога внатрешно те уништува емоционална болка која те раскинува, е болна и истоштувачка состојба.

Read More »
Scroll To Top