Home / Tag Archives: материјал

Tag Archives: материјал

Feed Subscription

Модни предлози во бохо стил

Модни предлози во бохо стил

Се смета дека бохо стилот го носи името од областа Бохемија во Чешка, претежно од цигани, кои се занимавале главно со уметност и претстави, чиј начин на живот и изглед биле премногу неприфатливи за општеството.

Read More »

ВИДЕО: Изградил куќа за само 180 евра

ВИДЕО: Изградил куќа за само 180 евра

Човекот со име Мајкл Бак изградил куќа во селото Dedington во Англија, која го чинела само 180 евра! Ова е навистина генијална идеја и нешто за кое досега не сме навикнати да слушаме.

Read More »

Совршена градска куќа

Совршена градска куќа

Проектот е наменет за семејство кое сака да живее во дом со светол и модерен ентериер кој ги задоволува нивните потреби.

Read More »

Материјал кој ќе ве фасцинира

Материјал кој ќе ве фасцинира

Кога ке помислите на ѕид од бетон, најверојатно прво си помислувате на ладни , индустриски ентериери и досадни екстериери, бидејки тоа е и најчеста употреба на бетонот.

Read More »

Волшебен дом во пустина

Волшебен дом во пустина

Кога ќе го погледнете ентериерот и екстериерот на ова неверојатно здание, сигурно ќе посакате да се преселите овде.

Read More »

Мебел од керамика

Мебел од керамика

Кога ќе слушнеме за парчиња мебел од керамика веднаш помислуваме на санитарија, мијалници, WC-школки и плочки за бања и кујна.

Read More »
Scroll To Top