Home / Tag Archives: мислење

Tag Archives: мислење

Feed Subscription

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

Еден драг пријател денеска отвори тема која мислам дека би било супер да понатаму биде разработена: „Дали нашите деца би било подобро да учат за Елон Маск или за Питу Гули и Гоце Делчев?“

Read More »

СТАВ: Нашите избори, Едип и Блудниот син

СТАВ: Нашите избори, Едип и Блудниот син

Затоа, би сакал секој од нас да погледне околу себе, да се праша себеси: кого поддржувам? Што поддржувам? Никој не е совршен, ама, дали тие што ги поддржувам прават добро, или прават лошо?

Read More »

Не биди жртва на манипулатори

Не биди жртва на манипулатори

Не треба да се плашите од луѓето кои понекогаш ќе ве искритикуваат или ќе ви укажат на работа за која мислат или се убедени дека не ја правите добро.

Read More »

СТАВ: Вечност vs Рај

СТАВ: Вечност vs Рај

И сега и овде, повторно ќе се обидам да застанам и да се осврнам на онаа реално-постоечка состојба на умот на секое човечко суштество;

Read More »

ИНФО: Вклучени сите, вклученост за сите!

ИНФО: Вклучени сите, вклученост за сите!

Цивика мобилитас организира регионален форум за источниот и југоисточниот регион на Македонија, кој ќе се одржи на 7 октомври 2016 година, петок во Мултимедијалниот центар канал 77, во Штип.

Read More »
Scroll To Top