Home / Tag Archives: мит

Tag Archives: мит

Feed Subscription

Дали лажете?! Сите лажат или осумте мита за лажите

Дали лажете?! Сите лажат или осумте мита за лажите

Можете ли да препознаете кога некој лаже? А вие самите, дали ви се случува да подлажнувате понекогаш? Повеќето луѓе не губат време во размислување за лагите. Можно е дури и да немаат јасна претстава што е лага, вели познатиот психолог ...

Read More »
Scroll To Top