Home / Tag Archives: млади

Tag Archives: млади

Feed Subscription

ИНФО: Креативен форум во Струмица

ИНФО: Креативен форум во Струмица

Како да генерираат повеќе идеи, што е креативност и иновативност, како се креира мрежа за креативно претприемништво и кои се техниките за изработка на лого, учеа денеска во Струмица дваесетина учесници во рамки на проектот „Мрежа за креативно претприемништво“.

Read More »

ГАЛЕРИЈА: Омаж на истакнатиот македонски писател за деца Киро Донев

ГАЛЕРИЈА: Омаж на истакнатиот македонски писател за деца Киро Донев

Денес, 16 март 2017 година (четврток), во НУЦК „Антон Панов“, се одржи омаж на истакнатиот македонски писател за деца Киро Донев, а по повод два негови јубилеја: 75 години живот и 50 години творештво.

Read More »
Scroll To Top