Home / Tag Archives: невеста

Tag Archives: невеста

Feed Subscription

Дрвја со домашна адреса

Дрвја со домашна адреса

Во Германија има дрво кое има свој адреса и важна општествена функција - да сватосува. Над 500-годишниот стар даб расте во шумата Додауер во провинцијата Шлезвиг-Холштајн.

Read More »
Scroll To Top