Home / Tag Archives: Никола Пијанманов

Tag Archives: Никола Пијанманов

Feed Subscription

Свечено отворање на „Струмица Опен Фест“ – 2017

Свечено отворање на „Струмица Опен Фест“ – 2017

Шестото издание на Струмица ОПЕН фестивал - #направеносољубов започнува денес, 3 август на струмичкото корзо. Првата од шестте отворени фестивалски сцени ќе биде поставена пред ЛУ Библиотеката „Благој Јанков – Мучето“.

Read More »

ИЗЛОЖБА: „Остатоци“ – Никола Пијанманов

ИЗЛОЖБА: „Остатоци“ – Никола Пијанманов

На 4 декември, со почеток во 20:00 часот во Уметничката галерија на НУЦК „Антон Панов“ Струмица ќе биде отворена шестата по ред самостојна изложба на академскиот сликар Никола Пијанманов.

Read More »
Scroll To Top