Home / Tag Archives: образование

Tag Archives: образование

Feed Subscription

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

СТАВ: Дали е подобро децата да учат за Елон Маск или за Питу Гули?

Еден драг пријател денеска отвори тема која мислам дека би било супер да понатаму биде разработена: „Дали нашите деца би било подобро да учат за Елон Маск или за Питу Гули и Гоце Делчев?“

Read More »

НАСТАН: Отворен ден со Комисијата за култура, образование и спорт

НАСТАН: Отворен ден со Комисијата за култура, образование и спорт

Центарот на заедницата на општина Струмица организира “Отворен ден со Комисијата за култура, образование и спорт“ на ден 18 јуни 2015 г. (четврток) во Дом на АРМ Струмица, со почеток во 18.30 часот.

Read More »
Scroll To Top