Home / Tag Archives: обука

Tag Archives: обука

Feed Subscription

Обуки на тема „Мултисекторски пристап“ и „Управување со проектен циклус“

Обуки на тема „Мултисекторски пристап“ и „Управување со проектен циклус“

Во рамките на проектот Граѓанско учество за локална демократија, на 26 и 27 декември 2016 година во хотелот Вила Парк, се одржуваат две еднодневни обуки на тема „Мултисекторски пристап“ и „Управување со проектен циклус“.

Read More »

Нови обуки за граѓанско учество за локална демократија

Нови обуки за граѓанско учество за локална демократија

Обуки „Финансиски менаџмент, подигање фондови и ЕУ институции и фондови за култура“ и „Агенда за култура 2020, националниот контекст и законодавството vis-a-vis ЕУ културната политика“за ГО во општина Струмица;

Read More »

Реализирани обуките од проектот „Граѓанско учество за локална демократија“

Реализирани обуките од проектот „Граѓанско учество за локална демократија“

Во рамките на проектот Граѓанско учество за локална демократија на 27 и 28 јуни 2016 година во Струмицa (хотел Eсперанто) се одржаа две еднодневни обуки на тема „Стратешко планирање и ситуациски анализи” и “Методи на акциско планирање”.

Read More »
Scroll To Top