Home / Tag Archives: одлука

Tag Archives: одлука

Feed Subscription

Односите со другите и промената се индивидуални одлуки

Односите со другите и промената се индивидуални одлуки

Секогаш важело правилото - ако сам се почитуваш и другите ќе те почитуваат. Вистина е така, но јас ги почитувам сите луѓе подеднакво, и тие што самите си придаваат значење, но и оние другите, скромните.

Read More »

Граѓански буџетски форум во општина Струмица (прва сесија)

Граѓански буџетски форум во општина Струмица (прва сесија)

Општина Струмица во соработка со Центарот на заедницата на општина Струмица на 18.11.2016 (петок) со почеток во 18.00 часот во Дом на АРМ – Струмица ќе ја одржат првата сесија во рамките на Граѓанскиот буџетски форум.

Read More »

Самодоверба или самобендисаност?!

Самодоверба или самобендисаност?!

Кога сме уверени во себе, можеме да се справуваме поуспешно во сите сфери на животот, полесно да ги надминуваме загубите, се чувствуваме послободни и независни.

Read More »

Методот со три прашања кои ќе ви помогнат во комуникацијата

Методот со три прашања кои ќе ви помогнат во комуникацијата

Емоционалната интелигенција (EQ) е способноста на човекот да ги препознава и разбира емоциите - како неговите сопствени, така и оние на другите, и да ги користи овие информации за да донесува одлуки.

Read More »
Scroll To Top