Home / Tag Archives: опстанок

Tag Archives: опстанок

Feed Subscription

Едни

Едни

Едни имаат девет деца. Најмалото е 2 години, а најстарото 18. Таа, како девојче. Нема ниту една бора, а тој, исправен кршен маж.

Read More »
Scroll To Top