Home / Tag Archives: отворање

Tag Archives: отворање

Feed Subscription

Свечено отворање на „Струмица Опен Фест“ – 2017

Свечено отворање на „Струмица Опен Фест“ – 2017

Шестото издание на Струмица ОПЕН фестивал - #направеносољубов започнува денес, 3 август на струмичкото корзо. Првата од шестте отворени фестивалски сцени ќе биде поставена пред ЛУ Библиотеката „Благој Јанков – Мучето“.

Read More »

ИНФО: Отворање на изложба на 53-та Меѓународна струмичка ликовна колонија

ИНФО: Отворање на изложба на 53-та Меѓународна струмичка ликовна колонија

Вечерва, недела, 11 септември 2016 година, со почеток во 20:00 часот во фоајето на НУЦК „Антон Панов“ во Струмица ќе биде отворена изложбата на новосоздадените дела од 53-та Меѓународна струмичка ликовна колонија.

Read More »
Scroll To Top