Home / Tag Archives: песна

Tag Archives: песна

Feed Subscription

ПРОМО: Владо’Yo – Последен чекор

ПРОМО: Владо’Yo – Последен чекор

Веќе знаете дека порталот Strumica Online секогаш била отворена за промоција на младите успешни уметници од градот и државата. Во денешната викенд промоција го презентираме најновото од нашиот хип-хоп/ рап артист Владо'Yo.

Read More »

ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

ФОТО+ВИДЕО: Новите костуми на ликовите од “Игра на троновите”

Во љубопитното видео во кое ликовите од различни филмови на НВО го пеат интрото кон серијата "Игра на престолите/ троновите", телевизискиот канал не запознава и со некои од новите костуми на главните актери во историската фантастична сага.

Read More »

ПРОМО: „Оваа земја“ – PAX feat Иван Раденов

ПРОМО: „Оваа земја“ – PAX feat Иван Раденов

Одличен ден за промоција на едно ново авторско дело, соработка на PAX и Иван Раденов. Песната е комплетно дело на Трајко Симоновски Таци, а денес за прв пат се промовира на социјалната мрежа YouTube.

Read More »
Scroll To Top