Home / Tag Archives: повик

Tag Archives: повик

Feed Subscription

КОНКУРС: Прв меѓународен хаику фестивал

Друштвото на уметници Визија - Голубовци, Scuola di poesia - Школа за поезија - Делегација Црна Гора, по повод Првиот меѓународен хаику фестивал - Природата во окото, го распишува конкурсот: "Најубавата хаику песна."

Read More »
Scroll To Top