Home / Tag Archives: помош

Tag Archives: помош

Feed Subscription

Лично достоинство и емпатија со другиот

Лично достоинство и емпатија со другиот

За да бидеш горд на себе треба да си си го сочуваш достоинството, да си стоиш на дадениот збор, да не го издадеш блискиот пријател, да помагаш секогаш кога си во можност, да не бараш преку леб погача, да знаеш да почитуваш, да покажуваш благодарност...

Read More »
Scroll To Top