Home / Tag Archives: портал

Tag Archives: портал

Feed Subscription

Големобуквија

Големобуквија

Во новинарскатa вест на еден од нашите портали, a во која се информира за истражувањата на археолозите од Струмица и Гевгелија на локалитетот Мрдаја во Стар Дојран, читаме: „Ова е прва населба од ваков вид откриена во Дојранското езеро.“

Read More »
Scroll To Top