Home / Tag Archives: почитување

Tag Archives: почитување

Feed Subscription

Или си човек или не си!

Или си човек или не си!

„Ако при секоја пријателска услуга помислуваш на благодарност, тогаш не си подарил добрина, туку си продал.“ - Достоевски

Read More »

Неколку мисли и совети за животот

Неколку мисли и совети за животот

Можеби сакаме повеќе од тоа што го добиваме! И тоа е психолошки нормално, најнормално. Но, вредноста на тоа што го имаме секогаш треба да ја ставаме на едниот тас од вагата.

Read More »
Scroll To Top