Home / Tag Archives: правило

Tag Archives: правило

Feed Subscription

Пет правила за посета на изложба

Пет правила за посета на изложба

Сите ние некогаш сме имале можност да посетиме некоја изложба. Најчесто не знаеме како треба да се однесуваме со делата и со уметниците кои ги создаваат делата. Ова се пет клучни правила за да знаеме каков однос да поставиме:

Read More »
Scroll To Top