Home / Tag Archives: презентација

Tag Archives: презентација

Feed Subscription

10 работи кои треба да ги знаете за Marketing Kingdom (Скопје)

10 работи кои треба да ги знаете за Marketing Kingdom (Скопје)

На само неколку дена пред Marketing KingdomSkopje, кој се одржува на 30 септември во хотелот „Александар Палас“ во Скопје, сакаме да споделиме со вас некои интересни факти за најочекуваниот маркетинг-настан во Македонија оваа година.

Read More »
Scroll To Top